13 Dhul-Hijjah, 1441
Forsiden > Donasjon > Hva vil du støtte?

Hva vil du støtte?

Muslim Senter Furuset donasjons muligheter:

Moskebygging:
Muslim Senter Furuset har planer om å utvide dagens moske med et nytt tilbygg og oppusse eksisterende bygg grunnet stor etterspørsel etter større fleksible rom for ungdom, barn og kvinner. Prosjektet er estimert til å koste 20 millioner kroner. Dette er ikke bare en facelift men dette vil gi oss en unik mulighet til å tilby nye og bedre tjenester og innhold. Gi i Allah's navn til dette byggeprosjektet for å sikre fremtiden til deres barn. Merk betalingenmed “Moskebygging” i meldingsfeltet i nettbanken som illustrert under. 

Zakat:
Zakat er en av fem obligatoriske grunnpillarer i Islam. Zakat er noe Allah swt har pålagt muslimer til å betale av sine eiendeler til fordel for fattige og syke. Zakat utgjør 2,5 % av ditt årlig overskudd, men det oppfordres til å gi mer. Tanken er at ved å gi disse pengene du lærer ikke å legge for mye vekt på materiell velstand (kontanter og eiendeler). Merk betalingen med “Zakat” i meldingsfeltet i nettbanken som illustrert under. 

Sadaqah:
Sadaqah betyr frivillig veldedighet. Alt man gir bort med intensjon om belønning fra Allah swt er sadaqah. Det kan gis året rundt til de trengende, enten om det er slektninger, venner eller andre trengende folk i samfunnet. Merk betalingen med “Sadaqa” i meldingsfeltet i nettbanken som illustrert under.

Muslim Senter Furuset samarbeider med ulike veldedighetsorganisasjoner i Pakistan for utførelse av Zakat, Sadaqah og Fitrana prosjekter. Alle prosjekter som gjennomføres blir dokumentert på vår nettside.

Dagens bønnetider

Prayer Timetable

tirsdag 04 Aug 2020

Starter
Jama’ah
Fajr04:0104:30
Zuhr13:3315:30
Asr18:5019:00
Magrib21:4121:41
Isha22:4323:00
Månedlig Bønnetid
Prayer Timetable

Undersøkelse

Prayer Timetable
Hva bør MSF neste seminar handle om ?

Vis resultater

Donere nå

Prayer Timetable

Støtt oss med din online donasjon.

Beløp (kr)

Donasjon for
Donasion Side
Prayer Timetable