13 Dhul-Hijjah, 1441
Forsiden > Om oss

Om oss

Vi er et Islamisk senter som er plassert på Furuset i den østlig delen av Oslo. Det startet i Oktober 1999 ved få Muslimer, som følte behov å gi Islamisk utdannelse og bygge Islamisk karakterer blant de unge muslimske barn som bor i dette området og rundtomkring. Det ble kalt Almuslim Senter da.

Ved ynde av Allah Taala er det mange Islamisk sentere i Oslo og de gir meget gode tjenester til fellesskapet. Men i noen områder av Oslo og i andre byer i Norge hvor muslimsk befolkning er i gode antall, disse type av institusjoner er meget knapp. Det er meget nødvendig å ha en Islamisk senter i de områdene, sikter er å gi Islamisk lære til muslimske barn og ungdom og gi de grunnleggende tjenestene av Islam til det lokale fellesskapet.

Etter å innse hvor viktig de Islamiske tjenster var, grunnleggerne av Al-Muslim Senter kontaktet de lokale muslimske beboere, og gradvist startet folk føle mer og mer behov for det. Til slutt bestemte Muslimsk fellesskap av Furuset seg å utvide den Islamisk senter. Med gjensidig samtykke gitt et nytt navn og Almuslim Senter ble Muslim Senter Furuset. Et sted tilrettelegger straks for daglig bønn (Salaat). Ved ynde av Allah Taala leder nå i gruppe (Jamaat), 5 ganger Salaat regulært sammen med Fredags spesiell Salaat (Jummatul Mubarak) og Ramadan spesiell bønn (Taraveeh).

Muslim Senter Furuset Oslo, fra dag en, prøver sitt beste å gjøre Tableegh av Islam, bevare Profetskapets avslutning og utvide hengivenhet av Allah og Hans Profet Mohammed (fmvh). Dette er den eneste grunnen som ikke bare muslimer fra Furuset, men også fra rundtomkring tiltrekker mot denne senteret og antallene øker dag om dagen. Muslimsk fellesskap av Oslo roser tjenestene og aktiviteter av dette senteret.

I en slik kort tid, med begrensede ressurser, veksten av dette senteret er bare på grunn av den Store Nåden av Allah Tabaruk Wa Taala og Hans elskende Profet Muhammad (fmvh)

Hovedformål

Følgende er det grunnleggende formålet :

  • Beskytte Islamisk karakter av muslimsk samfunn av Furuset og nabolaget.
  • Føre forståelse om Islamske plikter og ansvar i muslimer som bor på Furuset og i nabolaget.
  • Gi den beste Islamsk lære og utvikle Islamisk karakter blant barn og ungdomer av Furuset og i nabolaget.
  • Å opphøye viktighet av Prophetskapets avslutning.
  • Senter for alle

Uten noe diskriminering, er dette senteret for alle som har tro i Allah og Hans Profet Muhammad (fmvh)

 

 

Dagens bønnetider

Prayer Timetable

tirsdag 04 Aug 2020

Starter
Jama’ah
Fajr04:0104:30
Zuhr13:3315:30
Asr18:5019:00
Magrib21:4121:41
Isha22:4323:00
Månedlig Bønnetid
Prayer Timetable

Undersøkelse

Prayer Timetable
Hva bør MSF neste seminar handle om ?

Vis resultater

Donere nå

Prayer Timetable

Støtt oss med din online donasjon.

Beløp (kr)

Donasjon for
Donasion Side
Prayer Timetable