13 Dhul-Hijjah, 1441
Forsiden > Nyhetsarkiv > The Seal of the Prophets

The Seal of the Prophets

Posted on: 22 July 2018

Muslim Senter Furuset har gleden av å invitere til en spirituelt oppløftende sommerkveld, i selskap med Shaykh Dr. Noor Kabbani, som besøker og beriker oss hele veien fra USA. 

Torsdag, 26.7:
På agendaen denne gang står temaet: «The Seal of the Prophets». Kvelden byr på lærdom Profeten Mohammad SAAW tildelte menneskeheten - lærdom som engasjerer oss til å utføre gode handlinger, og ruster oss til å etterleve et av sitatene fra Profeten saaw: «Allah does not look at your appearance or your possessions; but He looks at your heart and your deeds.» (Abu Hurayrah; Muslim). Hjertet og handlinger vil stå i fokus. 

Det vil også være innslag av nasheed.

Arrangmentet er gratis, åpent for alle (kvinner og menn, store og små), og vil primært foregå på Engelsk. Servering avslutningsvis.

Fredag 27.7: 
Shaykh holder Khutbah før han leder Salat-ul-Jum’a
--
Shaykh Nour Kabbani ble født i Beirut, Lebanon, i 1971, og vokste opp med den velkjente og eminente lærde Mawlana Shaykh Hisham Kabbani som far og mor Hajjah Naziha Adil Kabbani (datteren til As-Sayyid Shaykh Muhammad Nazim Adil an-Naqshbandi, grunnlegger av Naqshbandiyya Nazimiyya Sufi-linjen)

I en alder av 11, begynte Shaykh å engasjere seg i hans fremreagende farfars leksjoner, med særlig fokus på Islamsk vitenskap - Fiqh (Shari’a), Aqida (doktrine), og Akhlaq (Islamsk etikk). Han tilegnet seg også kunnskap undar fars ledelse, og ble videre veiledet gjennom Tafsir-ul-Quran og Tafsir-al-Hadith, under ledelse av Shaykh Nazim. 

I tillegg har Shaykh, også rukket å ta en mastergrad i medisin, M. D., ved University of Marmara, i Istanbul. Deretter flyttet han til New York, hvor han fullførte sitt medisinstudium ved Colombia University, St. Luke’s Roosevelt Hospital. Underveis i hele denne akademiske reisen holdt han ved like sitt engasjent og dedikasjon til Shaykh Nazim, for dypere innsikt i en rekke aspekter innen Islamsk vitenskap. 

Shaykh Nours leksjoner og selskap er en naturlig refleksjon av den ernærende visdommen til hans læremestere, som har spredd islams budskap og visdom til hundretusener av konvertitter, og gjort et vellykket forsøk på å re-vitalisere troen blant millioner av muslimer rundt omkring i verden. 

Som følge av hans unike livserfaringer og sammensetning av visdom og erfaringer fra ulike deler av verden, vil særlig muslimer i Vesten resonnere med han, og ha særlig utbytte av den praktiske og spirtuelt oppløftende visdommen han byr på. 

I USA, avholder Shaykh jevnlig foredrag og andre aktiviteter i Los Angeles, Chicago, Texas, Michigan og Washington DC.


Dagens bønnetider

Prayer Timetable

tirsdag 04 Aug 2020

Starter
Jama’ah
Fajr04:0104:30
Zuhr13:3315:30
Asr18:5019:00
Magrib21:4121:41
Isha22:4323:00
Månedlig Bønnetid
Prayer Timetable

Undersøkelse

Prayer Timetable
Hva bør MSF neste seminar handle om ?

Vis resultater

Donere nå

Prayer Timetable

Støtt oss med din online donasjon.

Beløp (kr)

Donasjon for
Donasion Side
Prayer Timetable